ACTUALITAT
 • Classificació i Nota de Premsa

  CLASSIFICACIÓ17

   

  Descarregar nota de premsa aquí

 • Regals participants Foc de Neu 2017

  amb la inscripció ve inclòs el dinar pallarès i un obsequi.

  Tots els participants rebreu un rascador per treure el gel del vidre del cotxe, i haureu d’escollir entre un powerbank (bateria externa per carregar el vostre mòbil) o un paloselfie!

   

 • Xec regal Foc de Neu

  24 i encara no tens aquell amic invisible? aquest any, no regalis cap “pongo” Per fi un regal pel que t’estimaran molt o t’odiaran a mort. Aquí tens el regal perfecte per l’amic invisible, per Para Noel, per Reis o per que sí: regala una inscripció gratuita a la VIII Foc de Neu. La raquetada més popular del Pirineu, que es farà el proper 5 de febrer… Descarregat el xec regal, imprimeix-lo, el poses en un sobre maco…. i quedes de conya. Això sí, després, entra a la web i fas la inscripció corresponent del agraciat (i pagues). Així de fàcil!

  Arxiu adjunt
 • 8ª edició de la Foc de Neu – OPEN INTERNACIONAL – 5 de febrer 2017

  El 5 de febrer del 2017, a les Valls d’Àneu farem la 8ª edició de la raquetada FOC DE NEU, prova puntuable per la X COPA CATALANA  de raquetes i per la XII edició del CIRCUIT DE RAQUETES, proves de la feec. Com a novetat, els participants a la COPA CATALANA, participaran també al OPEN INTERNACIONAL  de raquetes, amb la participació dels millors corredors de raquetes d’europa.

  El programa de TV3 Temps de Neu donarà cobertura a la prova

   

 • Història de la Foc de Neu

  La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (feec) organitza cada any unes proves de raquetes, la COPA CATALANA de raquetes, cursa competitiva a on guanya el primer que arriba, i el CIRCUIT DE RAQUETES, raquetada popular.

  Ara fa 8 anys, va demanar a l’Espot Esqui Club, secció muntanya, si podia organitzar una de les proves de raquetes a les Valls d’Àneu. L’Espot Esqui Club, amb la col·laboració de l’Associació de Fallaires d’Isil, va agafar el repte, i així va néixer la Foc de Neu, fent-se per primera vegada el 7 de març de 2010, en els boscos de Bonabé. El nom de Foc de Neu, ve del fet que a les Valls d’Àneu, les falles d’Isil són un dels elements més representatius, i la unió del Foc i la Neu, va semblar més que oportú.

  La raquetada Foc de Neu, ha anat agafant força, i dels primers 110 participants, ha arribat a ser la raquetada amb més participació de les que es fan al Pirineu. A la 6 edició, al febrer de 2015, ja hi van participar al voltant de 300 persones.

   

2016 foc de neu, Valls d’Aneu.
Segueix.nos a:
focdeneu@gmail.com
Organitza

Sponsors