ACTUALITAT
 • 9ª edició de la Foc de Neu: 18 de febrer de 2018

  Ja tenim data per la 9ª edició de la Foc de Neu, la raquetada de les Valls d’Àneu. El 18 de febrer de 2018.

  Es podrà participar a XIII CIRCUIT CATALA de raquetes, de forma no competitiva, raquetada popular, o també a la XI COPA CATALANA, de forma competitiva, proves de la Federació de Entitats Excursionistes de Catalunya (feec)

  El Circuit es vol que surti del Refugi del Fornet, tot i que encara està en fase de estudi.

  Ja estan obertes les inscripcions

 • 8ª Edició: Classificació i Nota de Premsa

  CLASSIFICACIÓ17

   

  Descarregar nota de premsa aquí

 • Regals participants Foc de Neu 2018

  amb la inscripció ve inclòs el dinar pallarès i un obsequi.

   

   

 • Xec regal Foc de Neu

  24 i encara no tens aquell amic invisible? aquest any, no regalis cap “pongo” Per fi un regal pel que t’estimaran molt o t’odiaran a mort. Aquí tens el regal perfecte per l’amic invisible, per Para Noel, per Reis o per que sí: regala una inscripció gratuita a la VIII Foc de Neu. La raquetada més popular del Pirineu, que es farà el proper 5 de febrer… Descarregat el xec regal, imprimeix-lo, el poses en un sobre maco…. i quedes de conya. Això sí, després, entra a la web i fas la inscripció corresponent del agraciat (i pagues). Així de fàcil!

  Arxiu adjunt
 • 8ª edició de la Foc de Neu – OPEN INTERNACIONAL – 5 de febrer 2017

  El 5 de febrer del 2017, a les Valls d’Àneu farem la 8ª edició de la raquetada FOC DE NEU, prova puntuable per la X COPA CATALANA  de raquetes i per la XII edició del CIRCUIT DE RAQUETES, proves de la feec. Com a novetat, els participants a la COPA CATALANA, participaran també al OPEN INTERNACIONAL  de raquetes, amb la participació dels millors corredors de raquetes d’europa.

  El programa de TV3 Temps de Neu donarà cobertura a la prova

   

 • Història de la Foc de Neu

  La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (feec) organitza cada any unes proves de raquetes, la COPA CATALANA de raquetes, cursa competitiva a on guanya el primer que arriba, i el CIRCUIT DE RAQUETES, raquetada popular.

  Ara fa 9 anys, va demanar a l’Espot Esqui Club, secció muntanya, si podia organitzar una de les proves de raquetes a les Valls d’Àneu. L’Espot Esqui Club, amb la col·laboració de l’Associació de Fallaires d’Isil, va agafar el repte, i així va néixer la Foc de Neu, fent-se per primera vegada el 7 de març de 2010, en els boscos de Bonabé. El nom de Foc de Neu, ve del fet que a les Valls d’Àneu, les falles d’Isil són un dels elements més representatius, i la unió del Foc i la Neu, va semblar més que oportú.

  La raquetada Foc de Neu, ha anat agafant força, i dels primers 110 participants, ha arribat a ser la raquetada amb més participació de les que es fan al Pirineu. A la 5 edició, al febrer de 2014, es va organitzar com COPA D’EUROPA, amb presencia internacional destacada, amb una participació al voltant de 300 persones.

  De les proves de raquetes que es fan al Pirineu català, es clarament la més popular

   

2016 foc de neu, Valls d’Aneu.
Segueix.nos a:
focdeneu@gmail.com
Organitza

Sponsors