Inscripcions
 • NOTA INFORMATIVA Després de 10 edicions de la Copa Catalana i una edició de la Copa d’Europa, des de la 11a edició l’any 2020, la Foc de Neu només es celebra amb la modalitat no competitiva. D’aquesta manera es manté l’esperit inicial de la Foc de Neu enfocat a caminar amb raquetes de neu gaudint de les Valls d’Àneu, tant per adults com per nens i nenes. No hi ha crono i classificació, però els més valents i valentes podeu fer igualment el circuit corrent! A tots els corredors i corredores professionals de les 10 edicions anteriors us volem agrair la confiança durant aquests 10 anys. Sense vosaltres la Foc de Neu no hauria estat possible!
 • INSCRIPCIONS La Foc de Neu és una raquetada popular (cursa no competitiva), amb la possibilitat de fer un recorregut llarg  de 10km o un curt apte per a nens i nenes de menys de 5km.
  Inscripcions aquí
 • Preus
  Inscripció no federats:  25,00€ (22€ + 3€ despeses de gestió)
  Inscripció federats FEEC:  23,00€ (20€ + 3€ despeses de gestió)

  Inscripció Infantil (fins a 10 anys):  15,00€
  Dinar per no participants:  15,00€
  El preu de la inscripció inclou:

          – Dinar pallarès
          – Obsequi participants
          – Tapa de benvinguda

          – Avituallaments durant la cursa

          

  Els preus de les incripcions inlouen 3€ per despeses de gestió (per a cada inscrit) .
  L’organització es reserva el dret a modificar o cancel·lar l’esdeveniment per motius climàtics i/o aliens a l’organització (com COVID).
  En cas de cancel·lació, es retornaran l’import de la inscripció menys els 3€ de despeses de gestió (per a cada inscrit).
  En el cas de sol·licitar l’anul·lació d’inscripció, es tornarà l’import pagat, menys 3€ per despeses de gestió, sempre que es comuniqui 5 dies abans de la prova.
  Els preus de les inscripcions fetes els últims 3 dies (3, 4 i 5 de març) s’incrementen en 3€.
2022 © Associació Foc de Neu. Isil
Segueix.nos a:
info@focdeneu.cat
Organitza

Sponsors