Inscripcions
 • NOTA INFORMATIVA Després de 10 edicions de la Copa Catalana i una edició de la Copa d’Europa, a partir d’aquest any, per tal de garantir futures edicions de la Foc de Neu, només se celebrarà la modalitat no competitiva.D’aquesta manera es manté l’esperit inicial de la Foc de Neu enfocat a caminar amb raquetes de neu gaudint de les Valls d’Àneu, tant per adults com per nens i nenes. No hi haurà crono i classificació, però els més valents i valentes podreu fer igualment el circuit corrent! La resta del format es manté com sempre, amb alguna novetat per ampliar les activitats durant el cap de setmana que pròximament us informarem.A tots els corredors i corredores de les 10 edicions anteriors us volem agrair la confiança durant aquests 10 anys. Sense vosaltres la Foc de Neu no hauria estat possible!
 • CIRCUIT La modalitat CIRCUIT és una raquetada popular (cursa no competitiva), amb la possibilitat de fer un recorregut llarg  de 10km o un curt apte per a nens i nenes de menys de 5km.
  Inscripcions aquí
 • Preus
  Inscripció no federats:  23,00 €
  Inscripció federats FEEC:  21,00 €

  Inscripció Infantil (fins a 10 anys):  15,00 €
  Dinar per no participants:  15,00 €
  El preu de la inscripció inclou:

          – Dinar pallarès
          – Obsequi participants
          – Tapa de benvinguda

          – Avituallaments durant la cursa
          – Excursió a Àrreu i visita guiada Església Sant Joan d’Isil (dissabte)
       

  (Els preus de les inscripcions fetes els últims 3 dies, (20, 21 i 22 de febrer) s’incrementen en 3 €. En el cas de sol·licitar l’anul·lació d’inscripció, es tornarà l’import pagat, menys 4 € per despeses, sempre que es comuniqui 5 dies abans de la prova. L’organització es reserva el dret a modificar o cancel·lar l’esdeveniment per motius climàtics i/o aliens a l’organització)
2020 © Associació Foc de Neu. Isil
Segueix.nos a:
info@focdeneu.cat
Organitza

Sponsors