ACTUALITAT
 • Nota informativa Foc de Neu 2020

  Després de 10 edicions de la Copa Catalana i una edició de la Copa d’Europa, a partir d’aquest any, per tal de garantir futures edicions de la Foc de Neu, només se celebrarà la modalitat no competitiva.

  D’aquesta manera es manté l’esperit inicial de la Foc de Neu enfocat a caminar amb raquetes de neu gaudint de les Valls d’Àneu, tant per adults com per nens i nenes. No hi haurà crono i classificació, però els més valents i valentes podreu fer igualment el circuit corrent! La resta del format es manté com sempre, amb alguna novetat per ampliar les activitats durant el cap de setmana que pròximament us informarem.

  A tots els corredors i corredores de les 10 edicions anteriors us volem agrair la confiança durant aquests 10 anys. Sense vosaltres la Foc de Neu no hauria estat possible!

 • X edició de la Foc de Neu: 17 de febrer de 2019

   

  Classificacions corredors XII COPA CATALANA de raquetes:

   

  Arxiu adjunt
 • Regals participants Foc de Neu 2019

  amb la inscripció ve inclòs el dinar pallarès i un obsequi.

   

   

 • Xec regal Foc de Neu

  24 i encara no tens aquell amic invisible? aquest any, no regalis cap “pongo” Per fi un regal pel que t’estimaran molt o t’odiaran a mort. Aquí tens el regal perfecte per l’amic invisible, per Para Noel, per Reis o per que sí: regala una inscripció gratuita a la X Foc de Neu. La raquetada més popular del Pirineu, que es farà el proper 17 de febrer… Descarregat el xec regal, imprimeix-lo, el poses en un sobre maco…. i quedes de conya. Això sí, després, entra a la web i fas la inscripció corresponent del agraciat (i pagues). Així de fàcil!

  Arxiu adjunt
 • Història de la Foc de Neu

  La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (feec) organitza cada any unes proves de raquetes, la COPA CATALANA de raquetes, cursa competitiva a on guanya el primer que arriba, i el CIRCUIT DE RAQUETES, raquetada popular.

  Ara fa 10 anys, va demanar a l’Espot Esqui Club, secció muntanya, si podia organitzar una de les proves de raquetes a les Valls d’Àneu. L’Espot Esqui Club, amb la col·laboració de l’Associació de Fallaires d’Isil, va agafar el repte, i així va néixer la Foc de Neu, fent-se per primera vegada el 7 de març de 2010, en els boscos de Bonabé. El nom de Foc de Neu, ve del fet que a les Valls d’Àneu, les falles d’Isil són un dels elements més representatius, i la unió del Foc i la Neu, va semblar més que oportú.

  La raquetada Foc de Neu, ha anat agafant força, i dels primers 110 participants, ha arribat a ser la raquetada amb més participació de les que es fan al Pirineu. A la 5 edició, al febrer de 2014, es va organitzar com COPA D’EUROPA, amb presencia internacional destacada, amb una participació al voltant de 300 persones.

  De les proves de raquetes que es fan al Pirineu català, es clarament la més popular

   

2022 © Associació Foc de Neu. Isil
Segueix.nos a:
info@focdeneu.cat
Organitza

Sponsors